top of page

Group

Público·20 miembros

Nevoileluinevoileeipdfdownload


Nevoile lui, nevoile ei - o carte despre relatiile de cuplu
Cum sa avem o casnicie fericita si implinita? Cum sa intelegem nevoile emotionale ale partenerului de viata? Cum sa evitam conflictele si sa construim o legatura solida si durabila? Acestea sunt intrebari pe care si le pun multi oameni care isi doresc sa aiba o relatie armonioasa cu persoana iubita. Pentru a gasi raspunsuri, putem apela la cartea Nevoile lui, nevoile ei, scrisa de Willard F. Harley, un renumit terapeut de cuplu.


Cartea este considerata de prestigioase publicatii din intreaga lume drept cea mai buna carte adresata cuplurilor care vor sa aiba o relatie armonioasa pana la adanci batraneti, tradusa in majoritatea limbilor de circulatie internationala si vanduta pana acum in peste 2 milioane de exemplare. Cartea readuce in prim plan niste principii simple, cu ajutorul carora, daca ni le-am insusi pe deplin, am avea o casnicie mult mai implinita si mai fericita.


DOWNLOAD: https://t.co/19XL5l8ZCM


Dr. Harley, autorul cartii, ne ajuta sa intelegem ca bunele intentii nu sunt intotdeauna suficiente ca sa rezolvam problema compatibilitatii cu partenerul de viata. Nu e suficient sa ne dorim sa indeplinim nevoile emotionale ale acestuia, ci chiar sa o facem. Barbatii si femeile au nevoi emotionale diferite si de aceea ideal este sa ii indeplinim partenerului de viata nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi.


Cartea prezinta cele zece nevoi emotionale fundamentale ale barbatilor si ale femeilor: afectiunea, conversatia, onestitatea si deschiderea, sprijinul financiar, implicarea in familie, atractia fizica, respectul, satisfactia sexuala, recreerea impreuna si pacea domestica. Fiecare capitol este dedicat unei nevoi emotionale si ofera exemple concrete, sfaturi practice si teste pentru a evalua gradul de satisfacere al acesteia in relatia de cuplu.


Cartea Nevoile lui, nevoile ei este o resursa valoroasa pentru toti cei care vor sa isi imbunatateasca relatia de cuplu sau sa previna eventualele probleme. Cartea este disponibila in format PDF pe mai multe site-uri web, cum ar fi [Carti PDF], [IDOC] sau [Booknation]. Totusi, daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii sau din magazinele online, pentru a sprijini autorul si editura.
Acerca de

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Miembros

 • Pankaj
  Pankaj
 • Sagar Sharma
  Sagar Sharma
 • Adhavi Joshi
  Adhavi Joshi
 • Prith Patil
  Prith Patil
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page